Балсамико

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
500 мл.
Транспортна кутија парчиња
6
Транспортни палети парчиња
1080
Бруто тежина на транспортната кутија
4.5 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
неограничен
Баркод
5319991539457

 
Балсамико