Балсамико 3 л.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
3 л.
Транспортна кутија парчиња
4
Транспортни палети парчиња
200
Бруто тежина на транспортната кутија
12,13 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
неограничен
Баркод

 
Балсамико 3 л.