Билна маст 1 кг.

Паковање
Пластична канта
Нето тежина
 1 кг.
Транспортна кутија парчиња
1
Транспортни палети парчиња
240
Бруто тежина на транспортната кутија
2,7 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 4 Месеци
Баркод
5319990272812

 
Билна маст 1 кг.