Бургер сос 470мл

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
470 мл
Транспортна кутија парчиња
 15
Транспортни палети парчиња
1440
Бруто тежина на транспортната кутија
 7,5 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
 6 месеци
Баркод
5319991789531

 
Бургер сос 470мл