Веганез посен мајонез 960 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 960 мл
Транспортна кутија парчиња
12
Транспортни палети парчиња
720
Бруто тежина на транспортната кутија
 11,21 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272423

 
Веганез посен мајонез 960 мл.