Декор Гел Карамел 5 кг.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
5 кг.
Транспортна кутија парчиња
 
Транспортни палети парчиња
 
Бруто тежина на транспортната кутија
 
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод

 
Декор Гел Карамел 5 кг.