Декор Гел Карамел 900 гр

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 900 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 480
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,7 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991539570

 
Декор Гел Карамел 900 гр