Декор Гел Јагода

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 500 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 990
Бруто тежина на транспортната кутија
 3,3 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991539549

 
Декор Гел Јагода