Дино какао крем

Паковање
Пластика
Нето тежина
400 гр
Транспортна кутија парчиња
 12
Транспортни палети парчиња
 1380
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,4 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 9 месеци
Баркод

 
Дино какао крем