Доматно Пире Тегла 350 гр.

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
 350 гр.
Транспортна кутија парчиња
6
Транспортни палети парчиња
 1020
Бруто тежина на транспортната кутија
 3,55 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272782

 
Доматно Пире Тегла 350 гр.