Доматно Пире Тегла 750 гр.

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
 720 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,71 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272393

 
Доматно Пире Тегла 750 гр.