Доматно Пире 4.2 кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
4,2 кг
Транспортна кутија парчиња
 1
Транспортни палети парчиња
 175
Бруто тежина на транспортната кутија
 4,52 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272188

 
Доматно Пире 4.2 кг.