Зачинко 450 гр.

Паковање
Пластична тегла
Нето тежина
450 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 1200
Бруто тежина на транспортната кутија
 3,0
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 12 Месеци
Баркод
5319991789067


 
Зачинко 450 гр.