Зачин 900 гр.

Паковање
Пластична тегла
Нето тежина
 900 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,8 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
  6 Месеци
Баркод
5319991539716


 
Зачин 900 гр.