Зебра Крем Микс

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 2,5 кг.
Транспортна кутија парчиња
1
Транспортни палети парчиња
 240
Бруто тежина на транспортната кутија
 2,7 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
53199915392596


 
Зебра Крем Микс