Зебра Крем Чоко

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
2,5 кг.
Транспортна кутија парчиња
 1
Транспортни палети парчиња
 240
Бруто тежина на транспортната кутија
 2,7 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319991539259
 

 
Зебра Крем Чоко