Зебра Крем 900 гр.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 900 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 6,1 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 9 Месеци
Баркод
5319991539013

 
Зебра Крем 900 гр.