Кечап Пица 1000 гр.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
1000 гр.
Транспортна кутија парчиња
12
Транспортни палети парчиња
720
Бруто тежина на транспортната кутија
12,8 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
 5319990272065

 
Кечап Пица 1000 гр.