Кечап Пица 3кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 3 кг.
Транспортна кутија парчиња
 4
Транспортни палети парчиња
 240
Бруто тежина на транспортната кутија
12,16 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272157

 
Кечап Пица 3кг.