Кечап - без шеќер

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
500 гр.
Транспортна кутија парчиња
15
Транспортни палети парчиња
 1440
Бруто тежина на транспортната кутија
 8,3 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319991789258

 
Кечап - без шеќер