Кечап Фастфуд 5кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
5 кг.
Транспортна кутија парчиња
1
Транспортни палети парчиња
 160
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,1 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272676

 
Кечап Фастфуд 5кг.