Компот Вишна

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
 600 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,71 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991789180

 
Компот Вишна