Крема ди Балсамико 300 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
300 мл.
Транспортна кутија парчиња
16
Транспортни палети парчиња
 1600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,6 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
неограничен
Баркод
5319991789388

 
Крема ди Балсамико 300 мл.