Маргарин Коцка - Стандард

Паковање
Алуминиум фолија
Нето тежина
 250 гр.
Транспортна кутија парчиња
40
Транспортни палети парчиња
2080
Бруто тежина на транспортната кутија
10,1 кг
Температура на складирање
+5 - 180C
Дата на истекување
 4 Месеци
Баркод
5319990272904

 
Маргарин Коцка - Стандард