Маргарин со вкус на путер

Паковање
Алуминиум фолија
Нето тежина
 250 гр.
Транспортна кутија парчиња
40
Транспортни палети парчиња
2080
Бруто тежина на транспортната кутија
10,1 кг
Температура на складирање
+5 - 18 °C
Дата на истекување
 4 Месеци
Баркод
5319990272652

 
Маргарин со вкус на путер