Мармалад Мешан тегла 850 гр.

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
 850 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 510
Бруто тежина на транспортната кутија
 7,0 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 18 Месеци
Баркод
5319991539068


 
Мармалад Мешан тегла 850 гр.