Мармалад Мешан 2,5 кг.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
2,5 кг.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 540
Бруто тежина на транспортната кутија
 6,5 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 18 Месеци
Баркод
5319991539242


 
Мармалад Мешан 2,5 кг.