Мармалад Мешан 750 гр.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 750 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
4,8 кг.
Температура на складирање
+5 - 25 °C
Дата на истекување
 18 Месеци
Баркод
5319991539181

 
Мармалад Мешан 750 гр.