Мармалад Праска 855 гр.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 855 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 540
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,5
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 18 Месеци
Баркод
5319991539204

 
Мармалад Праска 855 гр.