Мармалад Јаболко и цимет 750 гр.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 750 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
720
Бруто тежина на транспортната кутија
 4,8 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 18 Месеци
Баркод
5319991539235

 
Мармалад Јаболко и цимет 750 гр.