Мајонез Деликатесен 470 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 470 мл.
Транспортна кутија парчиња
15
Транспортни палети парчиња
 1440
Бруто тежина на транспортната кутија
 7,5 кг
Температура на складирање
+5 - 15 0C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991789098

 
Мајонез Деликатесен 470 мл.