Мајонез Деликатесен 660 мл.

Паковање
 Стаклена тегла
Нето тежина
 660 мл
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,71 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272591

 
Мајонез Деликатесен 660 мл.