Мајонез Салатен 3кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 3 кг
Транспортна кутија парчиња
 4
Транспортни палети парчиња
 240
Бруто тежина на транспортната кутија
 10,5 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272966

 
Мајонез Салатен 3кг.