Мајонез Салатен 660 мл

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
660 мл.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,71 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272782
 

 


 
Мајонез Салатен 660 мл