Мајонез Сенвич и Салата 470 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 470 мл
Транспортна кутија парчиња
15
Транспортни палети парчиња
 1440
Бруто тежина на транспортната кутија
 7,5 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272072

 
Мајонез Сенвич и Салата 470 мл.