Мајонез Фаст Фуд 3кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
3 кг.
Транспортна кутија парчиња
4
Транспортни палети парчиња
240
Бруто тежина на транспортната кутија
 10,5 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272614

 
Мајонез Фаст Фуд 3кг.