Мајонез Фаст Фуд 5кг.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
5 кг.
Транспортна кутија парчиња
1
Транспортни палети парчиња
 160
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,1 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319990272270

 
Мајонез Фаст Фуд 5кг.