Мајонез фаст фуд 5 кг

Паковање
Пластична канта
Нето тежина
5 кг
Транспортна кутија парчиња
 1
Транспортни палети парчиња
 100
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,1 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 месеци
Баркод

 
Мајонез фаст фуд 5 кг