Мексикан сос 300 мл

Паковање
Пластика
Нето тежина
300 мл
Транспортна кутија парчиња
 
Транспортни палети парчиња
 
Бруто тежина на транспортната кутија
 
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
 
Баркод

 
Мексикан сос 300 мл