Панда Крем 400 гр.

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 400 гр.
Транспортна кутија парчиња
12
Транспортни палети парчиња
 1380
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,4 кг.
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272980
 

 
Панда Крем 400 гр.