Пица сос 4,2 кг

Паковање
Лимена конзерва
Нето тежина
 4,2 кг
Транспортна кутија парчиња
 1
Транспортни палети парчиња
 175
Бруто тежина на транспортната кутија
 4,52кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
 9 месеци
Баркод
5319991539334

 
Пица сос 4,2 кг