Сенф Деликатесен 350 гр.

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
 350 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 1020
Бруто тежина на транспортната кутија
 6.2 кг
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319991539723

 
Сенф Деликатесен 350 гр.