Сенф Деликатесен 700 гр.

Паковање
Пластика
Нето тежина
 700 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 448
Бруто тежина на транспортната кутија
 4,4 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272621 

 
Сенф  Деликатесен 700 гр.