Сенф Класик 470 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
470 мл
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 1080
Бруто тежина на транспортната кутија
 4,6 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319991789128

 
Сенф Класик 470 мл.