Сенф 300 мл

Паковање
Пластика
Нето тежина
300 мл
Транспортна кутија парчиња
 16
Транспортни палети парчиња
 1600
Бруто тежина на транспортната кутија
 5,6 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
 12 месеци
Баркод
5319991789944

 
Сенф 300 мл