Синап

Паковање
Стаклена тегла
Нето тежина
370 гр.
Транспортна кутија парчиња
6
Транспортни палети парчиња
1020
Бруто тежина на транспортната кутија
3,55 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991539129

 
Синап