Термостабилно полнило Вишна

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 600 гр.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 930
Бруто тежина на транспортната кутија
 3,9 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 6 Месеци
Баркод
5319991789203

 
Термостабилно полнило Вишна