Чили сос 280 мл

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
280 мл
Транспортна кутија парчиња
 15
Транспортни палети парчиња
600
Бруто тежина на транспортната кутија
 
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 9 месеци
Баркод

 
Чили сос 280 мл