Чоколаден топинг 1000 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
1000 мл.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
720
Бруто тежина на транспортната кутија
 6,8 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272119

 
Чоколаден топинг 1000 мл.