Чоколаден топинг 600 мл.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
600 мл.
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 1440
Бруто тежина на транспортната кутија
 3,9 кг
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272126
  


 
Чоколаден топинг 600 мл.